parallax background

O nama

veljača 21, 2019
Doživite prekrasne destinacije!
veljača 20, 2019

Rent-a-boat Starigrad, Paklenica

 
SD Nautica Starigrad

Obrt registriran za poslovanje djelatnošću iznajmljivanja plovila, charter brodova i taxi prijevoz brodicama. Poslujemo već 5 godina i imamo stručan i iskusan tim. Za ljeto 2019 priprema se potpuno novi model Sea Rider s motorom Mercrusier 300ks, a koji će se koristiti za parasailing sportsku zabavu i iznajmljivanje. Naša tvrtka u ponudi ima vrhunske brodove od 5 do 9 metara, različitih vrsta i kapaciteta i to ovisno o vašim potrebama i željama. Nudimo najam brodova s velikim sunčalištem (sundeckom) ispod kojih se može naći kabina za spavanje i odmor, ili pak otvorene varijante broda sa sunčalištem. Brodovi za iznajmljivanje imaju svu potrebnu opremu za siguran i ugodan boravak na moru. Nudimo i opciju iznajmljivanja brodova s skipperom kako biste uz stručnu osobu, olakotno mogli uživati u vašem odmoru. Za naše goste koji iznajme pojedini brod nudimo opremu za sport na vodi poput tuba ili banana za zabavu. Iskoristite i opciju organiziranog taxi prijevoza do Lošinja te bezbrižno uživajte u izletu morem!


 
Iz naše ponude izdvajamo i nekoliko apartmana različitih kategorija koje nudimo u najam, a detalje možete pronaći na našim web stranicama.

Naši moderni apartmani potpuno su opremljeni za stanovanje i ugodan odmor! Nalaze se u mirnim četvrtima na atraktivnim lokacijama blizu raznovrsnog sadržaja za istraživanje i upoznavanje. Upoznajte se s nekoliko najljepših destinacija dalmacije!